Kehonhuolto -ryhmä

Onko sinulla kipua, joka rajoittaa liikkeiden tai lihasryhmien harjoittelua? Rajoittaako huono liikkuvuus harjoitteluasi? Tuntuuko, että olet koko ajan jumissa? Kehonhuoltoryhmässä harjoitellaan kattavasti erilaisia liikkuvuusharjoituksia koko vartalolle. Ryhmässä tehdään erilaisia dynaamisia ja staattisia venytyksiä, jotka parantavat koko kehon liikkuvuutta ja toimintakykyä. Tässä ryhmässä pääset rajoituksistasi eroon.

Lähestulkoon jokaisella varsinkin pidempään treenanneella on jossain kohtaa kehoa jonkinlaista kipua tai liikerajoitetta. Näistä valtaosa olisi hoidettavissa säännöllisellä kehonhuoltamisella. Silti hyvin harva jaksaa tehdä tätä omatoimisesti. Tyyli on se, että sitten vain vältetään niitä liikkeitä, jotka eivät onnistu. Kuulostaako tutulta?

Kehonhuoltoryhmässä saat kuuden viikon aikana hoidettua jumit ja kivut pois. Vaikka tehdään ryhmässä, niin silti jokainen saa yksilöllistä ohjausta omiin mahdollisiin vaivoihinsa. Ryhmästä saat täydelliset eväät jatkavat kehonhuoltamista omatoimisesti myös kuuden viikon jälkeen. Intensiivijakson jälkeen voit harjoitella taas ilman rajoitteita ja kipuja. Myös suorituskykysi ja voimantuottosi tulee parantumaan merkittävästi. Huono liikkuvuus pakottaa kehon lihasten ääriasentoihin, joissa voimantuotto on heikkoa. Liikkuvuuden parantuessa ääriasentoihin ei tarvitse mennä, jolloin lihaksen voimantuotto lisääntyy.

Valmennuksen sisältö

  • Kesto 6 viikkoa, maksimimäärä 10 hlö
  • 6 x 1 h ohjattu harjoitus viikossa, yht. 6 tapaamista
  • Salikortti Colyseumille
  • Harjoitusohjelma omatoimiseen harjoitteluun

Hinta 199€/6 viikkoa

Mikäli kaipaat lisätietoa tai mietit, soveltuisiko tämä ryhmä sinulle tai läheisellesi, niin laita rohkeasti sähköpostia, kerron lisää erittäin mielelläni!

Ilmoittautumiset pauliina@vahava.fi