Matalankynnyksen kuntosaliryhmä

Oletko suunnitellut aloittavasi harjoittelun kuntosalilla? Onko salilla treenaaminen kiinnostanut sinua jo pitkään? Tiedätkö, että terveydellesi ja yleiskunnollesi olisi suotavaa aloittaa treenaaminen? Osuuko joku näistä, mutta et vain ole aloittanut? Matalankynnyksen kuntosaliryhmä on tarkoitettu kuntosaliharjoittelusta kiinnostuneille ja ensikertalaisille. Matalankynnyksen ryhmään voivat osallistua kaiken ikäiset. Ryhmässä jokainen saa henkilökohtaista opastusta.

Lähes poikkeuksetta kaikki ihmiset hyötyvät fysiikan harjoittamisesta. Kuntosaliharjoittelu eroaa muista siinä, että siellä voit harjoitella koko kehoa. Tästä syystä edes kerran viikossa kuntosalilla käynti edistää lihaskuntoa, jaksamista arjessa ja lisää terveyttä sekä hyvinvointia merkittävästi. Tämän asian valtaosa jo tietää, mutta kuntosali eroaa monesta muusta myös siinä, että sinne on poikkeuksellisen korkea kynnys mennä. Moni ajattelee, ettei huonokuntoisena kehtaa mennä salille ja pelätään, että kaikki muut ovat superkunnossa. Näinhän asia ei tietysti ole, mutta silti varsinkin yksin salille lähteminen ja nollasta aloittaminen on monelle mahdotonta.

Matalankynnyksen kuntosaliryhmä on kehitetty juuri sinua varten, joka tunnistat edellisestä tekstistä itsesi. Nyt sinulla on mahdollisuus aloittaa harjoittelu ryhmässä, jossa kaikki ovat samalla viivalla. Yhdessä tekeminen on aina helpompaa ja salille on mukavampi lähteä, kun tiedät että et ole yksin.

Kuuden viikon aikana lupaan, että innostut kuntosaliharjoittelusta. Omaan monipuolisen taustan sekä perinteisestä salitreenistä että toiminnallisesta harjoittelusta. Tulet siis oppimaan todella monipuolisesti harjoittelusta ja löydämme varmasti juuri sinulle sopivan liikuntamuodon.

Valmennuksen sisältö

  • Kesto 6 viikkoa, maksimimäärä 10 hlö
  • 6 x 1 h ohjattu harjoitus viikossa, yht. 6 tapaamista
  • Salikortti Colyseumille
  • Harjoitusohjelma omatoimiseen harjoitteluun

Hinta 199€/ 6 viikkoa

Mikäli kaipaat lisätietoa tai mietit, soveltuisiko tämä ryhmä sinulle tai läheisellesi, niin laita rohkeasti sähköpostia, kerron lisää erittäin mielelläni!

Ilmoittautumiset pauliina@vahava.fi