Ryhmävalmennus senioreille

Ryhmävalmenus senioreille

Senioriryhmä on senioreille suunniteltu harjoittelukokonaisuus, joka parantaa vireystilaa ja yleiskuntoa, ylläpitää lihaskuntoa sekä kehittää motoriikkaa ja tasapainoa. Myös sosiaalinen elämä virkistyy, kun tapaat muita saman ikäisiä liikkujia. Työni fysioterapeuttina on opettanut minulle paljon iän tuomista muutoksista ja niiden ennaltaehkäisystä. Parempi fyysinen kunto on yhtä kuin parempi terveys.

Ilman fyysistä aktiivisuutta ikääntymisen myötä lihasmassa surkastuu, luut haurastuvat ja verenkiertoelimistö heikkenee, jolloin elämänlaatu laskee merkittävästi ja ihminen altistuu loukkaantumisille ja sairastumisille. Tätä vastaan liikunta ja fyysinen aktiivisuus on paras lääke. Senioriryhmässä harjoitetaan erilaisia lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia, sekä kehitetään tasapainoa ja motorisia taitoja. Tämän tuloksena saadaan pidempää terveyttä, parempaa jaksamista arjessa ja paremmin kotona pärjäämistä. Arjen askareiden hoitaminen helpottuu ja itsenäinen toimiminen vahvistuu.

Valmennusjakson tavoite on sytyttää kipinä liikuntaan ja itsestään huolehtimiseen. Ryhmästä saat eväät kuntoilun jatkamiseen myös valmennusjakson jälkeen ja voit löytää uusia treenikavereita salille tai vaikka kävelylenkeille.

Valmennuksen sisältö

  • Kesto 6 viikkoa, maksimimäärä 10 hlö
  • 2 x 1 h ohjattu harjoitus viikossa, yht. 12 tapaamista
  • Salikortti Colyseumille
  • Harjoitusohjelma omatoimiseen harjoitteluun

Mikäli kaipaat lisätietoa tai mietit, soveltuisiko tämä ryhmä sinulle tai läheisellesi, niin laita rohkeasti sähköpostia, kerron lisää erittäin mielelläni!

Hinta 189€/ 6 viikkoa

Ilmoittautumiset pauliina@vahava.fi