Verkkovalmennus – FTC

FTC – Functional Training Challenge

Ftc on toiminnallisen harjoittelun valmennus, joka sopii niin miehille kuin naisille ja lähtötasoksi riittää perustietämys kuntosalivälineistä. Harjoitukset ovat hauskoja, mutta haastavia, eikä kahta samanlaista treeniä ole! Harjoitukset kehittävät kestävyyttä, lihaskuntoa, voimaa ja kehonhallintaa. Valmennus sopii loistavasti myös oheisharjoitteluksi parantamaan lihaskuntoa, sekä rasvanpolttoon. Jos olet valmis haastamaan itsesi, liity mukaan!

Valmennus

FTC-valmennus kestää 8 viikkoa, joista 3 viikkoa treenataan kovaa, ja neljäs viikko on kevennetty. Jokainen viikko sisältää neljä harjoitusta, sekä yhden vapaaehtoisen lisäharjoituksen. Valmennuksessa kasvatetaan voimaa progressiivisesti etenevillä perusliikkeillä. Kehonpainolla tehdään räjähtävyyttä ja cardiolaitteilla, sekä toiminnallisella harjoittelulla kestävyyttä ja lihaskuntoa. Valmennuksen ohjelmointi pohjautuu suoraa omaan harjoitteluuni, mutta sisältää niin sanotut skaalaukset, eli voit valita haastavien liikkeiden suoritustavan oman tasosi mukaan.

Kenelle FTC sopii?

Valmennuksen liikkeet on helppo oppia ja toteuttaa, jonka takia ne sopivat erinomaisesti niin vasta-alkajalle, kuin kokeneemmallekin treenaajalle. Pystyt tekemään harjoituksia missä tahansa. Tarvitset vain käsipainot, kahvakuulia, soutulaitteen, boksin, leuanveto- ja levytangon. Kahdeksan viikon jälkeen tulet huomaamaan merkittävää kehitystä lihasvoimassasi, hapenottokyvyssäsi ja kehonhallinnassasi. Tule mukaan treenaamaan kanssani!

Katso myös!